Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție împreună la tv. Cei doi și-au dat relația pe față

24.08.2020, 21:10
Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție împreună la tv. Cei doi și-au dat relația pe față
Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție împreună la tv. Cei doi și-au dat relația pe față

Nu se mai ascund! După ce ani buni și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, iată că a venit momentul ca Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan, să-și dea pe față povestea de dragoste.

Luni, 24 august, cei doi au intrat împreună în direct în cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată pe Pro TV. Prima care a apărut pe micile ecrane a fost Iulia, iar la scurt timp și Salman.

Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție împreună la tv

Celebrul actor de la Bollywood nu a ezitat să răspundă întrebărilor adresate de moderatorul tv Cătălin Măruță. Acesta l-a întrebat când va veni în România împreună cu Iulia Vântur. De asemenea, vedeta a fost vizibil emoționantă că a apărut la tv cu partenerul său.

„Bună, Salman! Ce faci?”, a spus Cătălin Măruță.

„Bine, mulțumesc”, a răspuns celebrul actor de la Bollywood.

În prezent, Iulia Vântur și Salman Khan se află încă în izolare în India, din cauza pandemiei de coronavirus. Blondina locuiește de ani buni alături de actor. Iulia Vântur a povestit cum este viața ei în India, în direct în emisiunea „La Măruță”, dar și când are de gând să revină în România.

Ce a spus Salman Khan despre venirea în România

Salman Khan a fost cel care a recunoscut că va veni în vizită la rudele iubitei sale, dar nu a specificat data exactă.

„Când veniți în România?”, a mai întrebat Cătălin Măruță.

„În curând”, a zis Salman Khan, în direct la Pro TV.

În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur mărturisea că nu crede în căsătorie, iar ea își dorește ca relația sa rămână exact cum este acum.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur.

citește și...