Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan? De ce nu vrea fosta prezentatoare tv să se mărite

04.08.2020, 10:19
Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan? De ce nu vrea fosta prezentatoare tv să se mărite
Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan? De ce nu vrea fosta prezentatoare tv să se mărite

Au trecut mai bine de șapte ani de când Iulia Vântur a părăsit România și s-a mutat în India, pentru a fi alături de iubitul ei, Salman Khan. Relația lor ar fi început prin 2012, iar vedeta a preferat să renunțe la cariera în televiziune pentru celebrul actor de la Bollywood.

Până în prezent, Iulia Vântur a fost extrem de discretă în privința relației ei cu actorul. Cu toate că se înțelege de minune cu actorul și cu familia lui, fosta prezentatoare tv nu prea are de gând să se mărite prea curând. În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur dezvăluia de ce nu a făcut până acum pasul cel mare.

Ce spunea Iulia Vântur despre căsătorie

‘Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc’, a declarat Iulia Vântur.

‘În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu’, a mai spus Iulia Vântur.

Cât despre posibilitatea de a avea un copil, Iulia Vântur a declarat următoarele:

‘Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu’, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, fosta vedetă de la PRO TV a declarat că relația cu Salman Khan este în continuare una extrem de solidă.

‘Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie’, a conchis Iulia Vântur.

 

citește și...