Iulia Vântur s-a întors în țară de ziua părinților săi. ”Sunt puține momentele pe care le petrecem împreună”

14.12.2022, 12:36
Iulia Vântur s-a întors în țară de ziua părinților săi. ”Sunt puține momentele pe care le petrecem împreună”
Iulia Vântur s-a întors în țară de ziua părinților săi

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, s-a aflat pentru câteva zile în România. Aceasta venit în țară pentru a le face o surpriză părinților săi care și-au serbat ziua de naștere. ”Sunt puține momentele pe care le petrecem împreună”, a povestt Iulia Vântur la o emisiune de televiziune de la Pro TV.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă. De-a lungul anilor, Iulia Vântur a prezentat numeroase emisuni de televiziune în România, printre care ș ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV, alături de Ștefan Bănică Junior.

Iulia Vântur a vent pentru câteva zile în România pentru a fi alături de părinții săi, care și-a serbat ziua de naștere. A fost ziua mamei sale pe data de 5 decembrie, iar pe 7 și-a sărbătorit tatăl. Aceasta a dat câteva detalii despre revenirea sa în țară la emisiunea ”Vorbește lumea”, unde a fost invitată.

Iulia Vântur s-a întors în țară de ziua părinților săi. ”Ne dorim intimitate”

„Am fost în Dubai pentru că am avut un show acolo și am venit pentru că a fost ziua părinților mei. Și ziua mamei și ziua tatălui, pe 5 și pe 7 decembrie. Sunt puține momentele pe care le petrecem împreună în felul ăsta și atunci ne dorim intimitate. Am fost doar eu, mama, tata și prietena mea cea mai bună, împreună cu finuța mea”, a declarat Iulia Vântur.

Vedeta a povestit a povestit cum petrece sărbătorile de Crăciun în India, dar și ce i-a pus mama la pachet. „Mi-am făcut plinul pentru că am fost acasă și mi-a dat mama de toate, mi-a făcut mama absolut de toate. Secretul nostru, de fiecare dată, nu am cum să plec de acasă fără ca mama să îmi dea o plăcintă pe care mi-a făcut-o. Mi-a dat câteva sărmăluțe și le am în bagaj. Plec tot timpul cu pufuleți. În bagajul meu o să găsești tot timpul pufuleți pentru că ei nu au pufuleți”, a mai spus aceasta, citată de revista Unica.


„Ei sărbătoresc Crăciunul, inclusiv orașul arată frumos. E plin cu luminițe, cu decorațiuni, se simte puțin spiritul sărbătorilor. Colinde nu se ascultă. Majoritatea celor care sărbătoresc Crăciunul sunt catolicii. E o comunitate mare acolo de catolici. Și mai ales acolo, unde stau eu, cartierul respectiv e un cartier de catolici. Lumea merge la biserică, își fac cadouri, decoreaza casa, au brad. Cam tot ceea ce se face și la noi. Eu să știți că îi colind pe ai mei. Oriunde aș fi în lumea asta, îi sun pe videocall și îi colind. E tradiție de Crăciun de când eram mică”, a încheiat Iulia Vântur.

citește și...