Iulia Vântur, despre o celebră gafă pe care a făcut-o la TV. A spus că e la “Surprize, surprize”, deși prezenta “Dansez pentru tine”

22.10.2022, 17:26
Iulia Vântur, despre o celebră gafă pe care a făcut-o la TV. A spus că e la Surprize, surprize, deși prezenta Dansez pentru tine
Iulia Vântur, despre o celebră gafă pe care a făcut-o la TV

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a vorbit la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, despre o celebră gafă pe care a făcut-o cu ani în urmă pe vremea când prezenta show-ul ”Dansez pentrru tine”, alături de Ștefan Bănică Junior. Aceasta a spus că e la “Surprize, surprize”, deși prezenta “Dansez pentru tine.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

De-a lungul anilor,. Iulia Vântur a prezentat numeroase emisun de televiziune în Românoa, printre care ș ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV, alături de Ștefan Bănică Junior. Întrr-una dintre edițiile acestei emisiuni, vedeta a făcut o gafă: a spus că e la “Surprize, surprize”, deși prezenta “Dansez pentru tine”. Prezentă în platoul show-ului ”La Măruță”, Iulia Vântur a povestit despre ce s-a întâmplat atunci.

Iulia Vântur, despre o celebră gafă pe care a făcut-o la TV.  ”Nu am primit amendă, penalizare, am râs cu toții”

”Am ocazia să vă explic acum. În sfârșit, după atâția ani de zile, în care s-au spus diverse, am ocazia acum, la Măruță, să-mi facă dreptate și să-mi spun adevărul. Eram la Dansez pentru tine, ediție specială și ofeream toate premiile pentru concurenții noștri. Erau atât de multe și toată seara aia am spus: ”Și mai avem o surpriză. Și mai avem o surpriză”. La un moment dat, când vorbeam, Mona Segal îmi explică în cască că mai avem o surpriză și eu am zis: ”Și aici la Surprize, Surprize!”. Pentru că era surpriză după surpriză. Dar eu nu m-am crezut niciodată la Surprize, Surprize, știam că sunt la Dansez pentru tine. A fost după cu… surprize. Ștefan era obișnuit atunci cu surprize acasă…Nu am primit amendă, penalizare, am râs cu toții”, a povestit Iulia Vântur.


La aceeași emisiune, vedeta a vorbit și despre părinții lui Salman Khan, dar și despre documentarul pe care îl realizează despre acesta din urmă: „Documentarul trebuia să fie cu o singură parte,dar are cinci episoade, nu poți spune atâtea într-un singur episod. (…) Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. Reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”.

citește și...