Iulia Vântur, despre cariera sa din India. ”Cred că a fost pur și simplu mâna destinului”

11.05.2021, 15:09
Iulia Vântur, despre cariera sa din India. ”Cred că a fost pur și simplu mâna destinului”
Iulia Vântur, despre cariera sa din India. ”Cred că a fost pur și simplu mâna destinului”

Iulia Vântur a făcut declarații despre cariera muzicală pe care a reușit să și-o construiască în India, acolo unde este stabilită de câțiva ani.

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață. Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.

Iulia Vântur a revenit în România zilele acestea și a fost invtată la emisiunea ”Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea la postul de televiziune Antena 3, unde a făcut declarații despre viața și cariera ei.

Iulia Vântur, despre cariera sa din India. ”Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune”

Iulia Vântur a povestit cârt de greu i-a fost să reușească în plan profesional în India.

“Am plecat din Iași de pe strada Cuza Vodă! Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri. Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. Dar mi-am dorit să fiu acolo, am făcut ce mi-a dictat sufletul. Am ajuns într-o destinație menită mie. Emoțional am crescut foarte mult. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți. Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada de modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. E multă muncă în spate. Acolo oamenii nu au pauză, muncești duminica, la trei noaptea, nu există vacanțe. Devine un stil de viață. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a declarat vedeta, citată de click.ro.

”Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ”La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a mai spus Iulia Vântur, poitrivit okmagazine.ro.

citește și...