VIDEO / Revedere emoționantă între Iulia Vântur și mama ei. ”În sfârșit, după atâta vreme”

10.05.2021, 10:59
VIDEO / Revedere emoționantă între Iulia Vântur și mama ei. ”În sfârșit, după atâta vreme”
VIDEO / Revedere emoționantă între Iulia Vântur și mama ei. ”În sfârșit, după atâta vreme”

Iulia Vântur și-a revăzut mama după o perioadă îndelungată în care nu a putut să revină în România din cauza pandemie de coronavirus.

Iulia Vântur a postat în mediul online o înregistrare video în care apare alătui de mama sa. Vedeta a revenit în România după o lungă perioadă de timp în care nu a putut pleca din India din cauza pandemie de coronavirus.

”Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata… pentru viata, ma simt binecuvantata sa o am alaturi de mine. Acum mai aproape ca niciodata. In sfarsit, dupa atata vreme? Va povestesc totul in curand”, a scris Iulia Vântur pe contul său de socializare.

Iulia Vântur e stabilită de mulți ani în India

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață. Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.

Iulia Vântur mărturisea, într-un interviu, că își dorește o familie și copii. ”Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am și un copil, dar trebuie sa vină de la Dumnezeu, că așa e, un copil e un dar de la Dumnezeu. Atunci când Dumnezeu o să considere că e momentul, atunci o să îmi dea și un copil. Ideea este să fiu fericită, să mă fac eu pe mine fericită oricum pot, cu familie, fără familie, cu copil, fără copil, ideea este să fiu fericită”, a explicat vedeta.

Despre căsătorie, Iulia Vântur declara: ”O doamne, această întrebare continuă și continuă. La un moment dat mi s-a pus pe repet. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât orice alt lucru. Chiar și părinții mei m-au întrebat: ”Când te vei mărita?” Iar eu i-am spus mamei mele: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită?” Pentru că doar căsătorită, doar așa, pot să fiu și mâine. Atunci a fost ultima dată când mama m-a întrebat despre căsătorie”.

 

 

citește și...