Iulia Vântur, declarații despre revenirea în țară. ”De data asta nu am anunțat pe nimeni”

18.05.2021, 16:01
Iulia Vântur, declarații despre revenirea în țară. ”De data asta nu am anunțat pe nimeni”
Iulia Vântur, declarații despre revenirea în țară. ”De data asta nu am anunțat pe nimeni”

Iulia Vântur a vorbit la TV despre situația din India, dar și despre revenirea sa în România.

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață. Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.

Iulia Vântur a revenit în România de curând. vedceta a fost prezentă în platoul emisiunii ”teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre ce se întâmplă în India, dar și despre revenirea sa pe meleagurile natale.

Iulia Vântur, declarații despre revenirea în țară. ”Am plecat la începutul dezastrului”

Iulia Vântur a vorbit despre criza provocată în India de pandemie. Vedeta a explicat că a plecat spre România cu două zile înainte să se închidă zboruirle în Dubai.

„Din păcate, da, e adevărat. E o criză mare de oxigen, de medicamente. Sunt foarte mândră că România a oferit suport. Din păcate, e nevoie de mult mai mult, pentru că numărul populației e foarte mare. În spitale nu sunt paturi, nu sunt medicamente. Văd că numerele merg în jos, dar probabil și pentru că oamenii nu se mai testează. Am plecat exact cu 2 zile înainte să se închidă zborurile în Dubai. Am plecat la începutul dezastrului. În seara de Înviere am ajuns. Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. Eu tot timpul veneam în fugă. De data asta nu am anunțat pe nimeni că vin. Știau doar prietenele mele că vin. Am stat aproape 2 zile în pijamale, lucru pe care nu l-am făcut de ani de zile”, a declarat Iulia Vântur, relatează wowbiz.ro.

”Am învățat în ultimul an și mai mult să fiu fericită eu cu mine și să nu mă las afectată. Lucruri se vor întâmpla tot timpul, drame vor fi mereu în viața noastră. Dacă reușim să găsim acel balans… Când privești toată situația, te sperie, dar când ai speranță și credință lucrurile sunt mai ușoare. La un moment dat trebuie să înveți că tu ar trebui să fii cel mai important pentru tine, tu știi cine ești, nu ai nevoie de aprecierea celor din jur”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune.

citește și...