Iulia Sălăgean este foc și pară pe Bianca Drăgușanu, după ce blondina a jignit-o! Cum o curta Gabi Bădălău

26.05.2022, 14:34
Iulia Sălăgean este foc și pară pe Bianca Drăgușanu, după ce blondina a jignit-o! Cum o curta Gabi Bădălău
Iulia Sălăgean este foc și pară pe Bianca Drăgușanu, după ce blondina a jignit-o! Cum o curta Gabi Bădălău

Scandal mare între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Totul a pornit după ce Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu i-ar fi trimis mai multe mesaje Iuliei, prin care îi cerea să se întâlnească. Acest lucru a înjuriat-o la culme pe vedeta tv, care a tunat și fulgerat la adresa fostei partenere a lui Alex Bodi. Iată ce i-a transmis! 

Bianca Drăgușanu nu are parte deloc de liniște în viața amoroasă! Blondina este foc și pară, după ce Gabi Bădălău ar fi căutat-o pe fosta soție lui Bodi, iar vedeta tv a aflat și a luat foc. După cele descoperite, blondina a catalogat-o pe Iulia Sălăgean, „șosetă de schimb”.

Iulia Sălăgean, curtată de Gabi Bădălău

În schimb, Iulia Sălăgean nu s-a putut abține și i-a dat replica Biancăi Drăgușanu. De asemenea, ea a recunoscut că primește de mai bine de un an jumătate mesaje încontinuu de la Bădălău, însă niciodată nu a dat curs avansurilor afaceristului.

„Cred că de un an și jumătate eu sunt curtată de Gabi Bădălău, dar eu nu am dat curs la aceste abordări. Eu nu am vină că iubitul ei nu o respectă și îmi scrie, și nu îmi scrie doar mie, că poate Gabi vorbește cu încă 20 de femei pe lângă mine.

Ea iese doar prin despărțiri, împăcări, despărțiri, împăcări … nu știu care dintre noi e șoseta. Cred că ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată. Asta nu s-a întâmplat doar cu Gabi, asta s-a întâmplat și cu fostul meu soț. Și el a lăsat-o și a luat-o de multe ori”, a spus Iulia Sălăgean, la Antena Stars.

Alex Bodi a rămas în relații bune cu fosta soție

Alex Bodi a decis să rupă tăcerea despre scandalul cu mama fetiței lui, Iulia Sălăgean. Femeia a fost martoră în dosarul în care afaceristul este cercetat pentru trafic de persoane și proxenetism.

Cu toate că femeia l-a acuzat în fața procurorilor DIICOT că a obligat-o să se prostitueze, Alex Bodi a afirmat că femeia va fi întotdeauna o persoană specială pentru el, dat fiind că este mama fiicei sale.

„Eu nu vorbesc cu Iulia pentru că ne este interzis de procurori, dar nici nu există un război între noi. Eu o respect, e mama fetei mele și în continuare îmi fac datoria de tată și plătesc pensie fetiței, iar Iulia nu mi-a interzis să-mi văd fata sau să mi-o dea, chiar dacă au existat niște neînțelegeri, ține legătura cu finii mei, iar ei îmi aduc fetița!, a mai spus Alex Bodi, pentru Spynews.

citește și...