Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu! Ce se întâmplă cu afaceristul

14.01.2021, 12:20
Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu! Ce se întâmplă cu afaceristul
Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu! Ce se întâmplă cu afaceristul

Înainte de sărbătorile de iarnă, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, însă a fost plasat în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu primise acordul instanței să fie plasat în arest la domiciliu, cu toate că tribunalul îi respinsese cererea. 

Crăciunul și Revelionul l-au prins pe afacerist acasă, dar riscă să fie trimis din nou în arest preventiv. Miercuri, 13 ianuarie, Alex Bodi s-a prezentat la Craiova unde a așteptat decizia judecătorilor.

Magistrații au decis ca bărbatul să rămână în continuare în arest la domiciliu, în perioada 17 ianuarie – 15 februarie, pe o perioadă de 30 de zile. Ulterior, el se va prezenta iar în fața instanței pentru o nouă decizie.

Alex Bodi nu scapă de arestul la domiciliu

Alex Bodi este suspect într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, șantaj și proxenetism.

‘Nu știu ce va fi. Vedem după. Nu știu cât va dura, habar nu am. S-a amânat puțin din ce am înțeles’, a spus Alex Bodi, conform Antena Stars.

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată, iar pentru ca fericirea să fie completă ar trebui doar să i se clarifice situația legală.

Vrea să se însoare cu noua iubită

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că iubita lui, Daria Radionova, a renunțat la tot pentru el. Mai mult de atât, afaceristul vrea să se însoare iar.

Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață.

La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment se află pe lista de dorințe’, a povestit Alex Bodi, la Antena Stars.

citește și...