Bianca Drăgușanu, desființată de Iulia Sălăgean! Cum a intervenit vedeta în mariajul fostului soț

05.04.2021, 14:51
Bianca Drăgușanu, desființată de Iulia Sălăgean! Cum a intervenit vedeta în mariajul fostului soț
Bianca Drăgușanu, desființată de Iulia Sălăgean! Cum a intervenit vedeta în mariajul fostului soț

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a făcut-o din nou praf pe Bianca Drăgușanu! Aceasta a mărturisit că vedeta este vinovată pentru destrămarea mariajului cu Alex Bodi, susținând că până să apară ea în viața lui Bodi, viața lor de familie era perfectă. 

Iulia Sălăgean a dat detalii despre divorțul său de Alex Bodi. Blondina a dat cărțile pe față și a recunoscut că atunci când Alex Bodi s-a îndrăgostit de Bianca Drăgușanu, ea a suferit enorm.

Iulia Sălăgean, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

„Eu foarte mult am suferit doi ani de zile. Noi am mai avut mici împăcări și era mult mai greu, dar am văzut că nu se poate. Vezi că se întâmplă o dată, de două ori să se întoarcă. Nici el să nu știe ce să mai vrea. Am lăsat-o așa. Dacă tu vrei să fii cu X, fii cu X. M-am săturat să sufăr.

A avut și ea o vină, chiar dacă spune că nu. Dar și el a avut. Și atunci nu am putut să fiu supărată doar pe ea. Asta este. Eu am avut o relație forte ok cu fostul meu soț. Noi eram potriviți și ca familie, și ca relatie. Eu am avut familia completă și foarte ok și de asta am trăit așa un șoc. Dacă nu era Bianca eram foarte ok. Nu ai cum să te mai gândești la o familie când fostul tău soț este cu o altă femeie, se mai căsătorește.”, a spus Iulia Sălăgean pentru Antena Stars.

În plus, fosta parteneră a afaceristului a spus că a avut o discuție deschisă cu Alex Bodi, în care îi preciza că îi va spune dacă își va reface viața cu un alt bărbat.

„Eu am avut o discuție cu Alex și am spus că dacă ar fi să îmi refac viața cu un bărbat, eu o să am o discuție cu tine și o să îi spun. Dar până atunci nu. Iar el mi-a spus că dacă o să am probleme cu un bărbat, să îi spun pentru că nu vrea să se întâmple nimic.”, a mai spus Iulia Sălăgean.

citește și...