Iulia Albu se alătură juraților ”iUmor”, duminică, la Antena 1

28.04.2022, 14:54
Iulia Albu se alătură juraților ”iUmor”, duminică, la Antena 1
Iulia Albu se alătură juraților ”iUmor”, duminică, la Antena 1

Seria juraților-surpriză continuă și în această săptămână la emisiunea ”iUmor”. Criticul de modă Iulia Albu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică a show-ului, de la ora 20.00, la postul de televiziune Antena 1. ”A fost o experiență picantă pentru mine”, spune vedeta.

”iUmor” continuă, duminică seară, cu ultima ediție din audiții. Ultimul jurat surpriză care se va alătura mesei juraților în această etapă a competiției este Iulia Albu.

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant. Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea pentru că o ador!”, a dezvăluit cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții iUmor. Iulia Albu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele iUmor din această duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...