Iulia Albu s-a dus la blind date cu fiica sa. ”Ea l-a văzut din prima secundă”

21.01.2022, 14:11
Iulia Albu s-a dus la blind date cu fiica sa. ”Ea l-a văzut din prima secundă”
Iulia Albu s-a dus la blind date cu fiica sa. ”Ea l-a văzut din prima secundă”

Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri într-un nterviu. Acesta a p0ovestit că a mers la întâlnirea cu actualul ei iubit împreună cu fiica sa, Mikaela. ”Iubitul meu şi cu mine ne-am cunoscut la un blind date organizat de o prietenă comună, iar eu eram cu Mikaela. Ea l-a văzut din prima secundă”, a mărturisit criticul de modă.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Criticul de modă a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, dar și despre fiica sa, Mikaela. Cele două au fost împreună la blind date-ul pe care Iulia Albu l-a avut cu Mike.

Iulia Albu s-a dus la blind date cu fiica sa. ”Nu a fost una dintre acele situaţii în care Mikaela să-l cunoască după ce ne-am mutat împreună ori după ce ne-am hotărât să ne logodim

Întrebată dacă a avut emoții atunci când fiica sa, Mikaela, l-a cunoscut pe Mike, Iulia Albu a răspuns: ”Nu am avut, pentru că nu a fost una dintre acele situaţii în care Mikaela să-l cunoască după ce ne-am mutat împreună ori după ce ne-am hotărât să ne logodim. Iubitul meu şi cu mine ne-am cunoscut la un blind date organizat de o prietenă comună, iar eu eram cu Mikaela. Ea l-a văzut din prima secundă”.

”Au o relaţie ca orice tată vitreg-fiică. Ea îl adoră, el o adoră, dar mai sunt şi momente în care, fiind două pietre tari amândoi, există un mic conflict, ceea ce este normal, toţi l-am avut cu părinţii noştri”, a completat vedeta.

Ce dezvăluiri a făcut Iulia Alkbu despre iubitul său

Iulia Albu a scos la iveală și amănunte mai puțin știute despre actualul ei iubit, Mike: ”A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”.

”El n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a mai spus criticul de modă.

 

citește și...