Iulia Albu, replici acide la adresa cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva! ‘Nu să fiți ca doi papagali asortați perfect’

08.04.2021, 18:53
Iulia Albu, replici acide la adresa cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva! 'Nu să fiți ca doi papagali asortați perfect'

Iulia Albu i-a luat din nou în colimator pe Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică! Criticul de modă a avut numai reacții negative la adresa vestimentației pe care artistul a abordat-o de când se iubește cu Lavinia Pîrva. 

Iulia Albu a spus, fără rețineri, că Ștefan Bănică nu mai are aceeași strălucire stilistică ca pe vremea când era căsătorit cu Andreea Marin.

Iulia Albu: ‘Nu se observă o unitate a cuplului’

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pârva.

Să ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pârva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului. Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață, și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere”, a spus Iulia Albu în emisiunea ‘La Măruță’.

De asemenea, designerul nu a putut să nu observe că solistul umblă mai mult în cămăși necălcate.

“Pur și simplu, cei doi nu se sincronizează stilistic. Când ești un cuplu nu trebuie să arătați ca doi papagali. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate, și par fără structură. Nu are strălucirea pe care o avea când era cu Andreea Marin. Ei chiar arătau ca un cuplu. O femeie schimbă stilul vestimentar al unui bărbat și la Ștefan Bănică se vede asta”, a mai declarat Iulia Albu.

citește și...