Iulia Albu a comentat una dintre aparițiile Vlăduței Lupău. ”Nu înțeleg de ce cineva ar purta așa ceva”

24.03.2021, 12:02
Iulia Albu a comentat una dintre aparițiile Vlăduței Lupău. ”Nu înțeleg de ce cineva ar purta așa ceva”
Iulia Albu a comentat una dintre aparițiile Vlăduței Lupău. ”Nu înțeleg de ce cineva ar purta așa ceva”

Iulia Albu a comentat una dintre ținutele cântăreței de muzică populară Vlăduța Lupău.

La rubrica pe care o are în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Iulia Albu aa comentat ținutele câtorva dintre artiștii de muzică populară. Printre aceștia s-a numărat și Vlăduța Lupău.

”Vlăduța Lupău are o zonă foarte interesantă. De când au apărut acești umeri stil pagodă, au apărut tot felul de interpretări, dar de departe aceasta este cea mai ridicolă pe care am văzut-o vreodată. Ea are un single nou – Vântul bate, bate – exact ca acești umeri, vântul bate, nu-i răzbate. Nu înțeleg de ce cineva ar purta așa ceva…. Slavă cerului, atunci când iese în public are altfel de apariții, foarte safe, nu exagerează”, a spus Iulia Albu.


Fashion-editorul a comentat și pe marginea aparițiilor lui Fuego. ”Fuego are un look inspirat din ținutele lui Liberace. Foarte opulent, foarte multe paiete, pietre. Este foarte extravagant. Și mi s-a părut interesant pentru că recent au apărut niște imagini cu el suprins pe stradă, sunt contrastante. După cum se poate vedea, stilul lui este mai degrabă inspirat din cel al lui Codin Maticiuc. Este o diferență foarte mare. Nu m-am așteptat la așa ceva”, a comentat vedeta.

Vlăduța Lupău, despre nunta cu Adrian Rus

Artista și soțul ei, Adrian Rus, s-au căsătorit în urmă cu un an și au sărbătorit în luna noiembrie prima aniversare.

Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău.

citește și...