Iulia Albu a elucidat misterul: este sau nu însărcinată? Răspunsul ei i-a uimit pe toți

07.04.2021, 10:50
Iulia Albu a elucidat misterul: este sau nu însărcinată? Răspunsul ei i-a uimit pe toți
Iulia Albu a elucidat misterul: este sau nu însărcinată? Răspunsul ei i-a uimit pe toți

În urmă cu câteva zile, Iulia Albu a publicat pe Instagram o imagine cu burtica de gravidă, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru că va aduce pe lume al doilea copil. Vedeta a stârnit un val de controverse pe internet. 

Invitată în cadrul emisiunii ”La măruță”, Iulia Albu a elucidat misterul despre o posibilă sarcină. Ea a dezvăluit că nu este însărcinată, iar fotografia este de pe vremea când era gravidă cu fiica ei, Mikaela.

Iulia Albu a explicat că a publicat imaginea respectivă pe Instagram la cerința fetiței sale.

”Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a declarat Iulia Albu la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Iulia Albu, în război cu fostul soț

Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2012, dar tot continuă să se războiască! Cu toate că au împreună o fetiță, pe Mikaela, cei doi foști soți nu au reușit să ajungă la o înțelegere de dragul micuței.

Recent, Iulia Albu a fost atât de deranjată de afirmațiile fostului ei partener, încât a făcut plângere la Poliție. Cea mai supărată a fost mama lui Mihai Albu, care a fost nevoită să reziste cu greu noului scandal.

Într-un interviu pentru Antena Stars, celebrul designer a precizat că gesturile Iuliei au afectat-o enorm pe mama lui.

‘Era o metaforă, Iulia și iubitul ei mi-au zis să-mi văd de drum, să nu mai insist să-mi văd copilul. Sunt și eu tată, îmi iubesc enorm fiica, am dreptul să o văd pe Mikaela de două ori pe lună, în primul și în al treilea weekend, mi-e foarte dor de ea, e singurul meu copil.

Nimeni nu-mi înțelege durerea. De ce, dacă am o hotărâre judecătorească, trebuie să cer ajutorul Poliției, ca să-mi îmbrățișez fata? Nu mi se pare normal. A fost o acuzație nefondată, de aceea nici nu a fost luată în considerare’, a spus Mihai Albu pentru playtech.ro.

citește și...