Iulia Albu nu încheie războiul cu fostul soț. Vedeta îl amenință pe Mihai Albu cu dezvăluiri șocante: ‘Adevărul se va afla și vine furtuna’

28.08.2020, 15:03
Iulia Albu nu încheie războiul cu fostul soț. Vedeta îl amenință pe Mihai Albu cu dezvăluiri șocante: 'Adevărul se va afla și vine furtuna'
Iulia Albu nu încheie războiul cu fostul soț. Vedeta îl amenință pe Mihai Albu cu dezvăluiri șocante: 'Adevărul se va afla și vine furtuna'

Iulia Albu nu încheie războiul cu fostul soț, deși au trecut mai bine de șapte ani de când s-au despărțit. Vedeta s-a arătat deranjată de afirmațiile publice făcute de fostul ei partener, Mihai Albu, motiv pentru care s-a decis să spună lucrurilor pe nume, fără perdea.

Editorul de modă şi creatorul de pantofi au divorțat în februarie 2013, după un mariaj de opt ani. Au împreună o fiică, pe Mikaela.

Se războiesc de ani buni

‘Nu ne-am certat de la găină, sunt alte lucruri mai importante din cauza cărora am luat decizia că e mai bine să divorţăm. Aştept să ne liniştim puţin şi apoi vom lămuri totul’, spunea Mihai Albu despre mama fiicei sale, în 2013.

Cu toate că au trecut atâția ani, cei doi foști soți încă nu au îngropat securea războiului. Recent, Iulia Albu a mărturisit că este supărată din cauza faptului că fostul soț îi folosește numele în declarații publice. În plus, aceasta a susținut, într-un interviu pentru VIVA!, că adevărul va ieși la iveală.

‘Mă mai deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț. De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu. Și sincer, acum fără nicio modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal. Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna’, a conchis vedeta pentru VIVA!

Ce spune Mihai Albu despre scandalurile cu Iulia

”E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fiu alături, dar nu pot”, a declarat Mihai Albu la postul de televiziune Antena Stars.

Mihai Albu a afirmat că a făcut plângere penală împotriva fostei sale partenere de viață.

‘Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii’, a mai adăugat acesta.

citește și...