Iulia Albu l-a dat în judecată pe fostul soț. ‘Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu!’

03.12.2020, 14:37
Iulia Albu l-a dat în judecată pe fostul soț. 'Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu!'
Iulia Albu l-a dat în judecată pe fostul soț. 'Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu!'

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2012, dar tot continuă să se războiască. principalul motiv al certurilor dintre cei doi îl constituie fiica lor, Mikaela. 

Cei doi foști soți nu contenesc să se jignească cu fiecare ocazie pe care o au. Din această cauză, Iulia Albu a decis să ia măsuri și l-a dat în judecată pe fostul soț.

Fashion editorul s-a săturat să mai fie acuzată de Mihai Albu și a hotărât să se adreseze instanței.

Mihai Albu a jignit-o în repetate rânduri

Iulia Albu l-a dat în judecată pe Mihai pentru jigniri și denigrare în spațiul public. Mai mult de atât, aceasta a cerut și despăgubiri materiale din partea tatălui fiicei sale.

Tot scandalul a izbucnit după ce Mihai Albu a acuzat-o pe Iulia că nu o lasă pe fiica lor să vină la el. Acesta a spus ă nu îi dă fetița, conform programului stabilit de judecători, și i-a injurii serioase, catalogând-o drept “perversă” și “mincinoasă”.

‘Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.

Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic’, a mărturisit Mihai Albu, la Antena Stars.

Iulia Albu s-a adresat instanței

După aceste declarații, Iulia Albu a cerut un ordin de restricție și a decis să îl  dea în judecată pe Mihai Albu, căruia are de gând să îi ceară și daune morale. Iulia Albu a făcut plângere la Poliție, după ce s-a simțit amenințată de fostul ei soț.

‘Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus’, a spus vedeta pentru Impact.ro. 

citește și...