Iulia Albu îi declară război unei vedete de la „Dancing on ice”. „O să vedeți atunci drame și balamuc”. Cu cine are conflict stilista

19.02.2022, 16:43

Iulia Albu a pornit un conflict la „Dancing on ice”, înainte de a începe show-ul. Stilista spune că printre participanții la show există un concurent pe care nu îl agreează. Mai mult, fosta sotie a lui Mihai Albu spune că emisiunea va fi presărată cu momente de dramă și balamuc. ”O să înceapă competiția și o să vedeți atunci drame și balamuc”.

Iulia Albu este o persoană controversată, remarcându-se, de-a lungul timpului prin ținute excentrice, sau prin comentarii acide la adresa unor vedete din România. Cea mai recentă critică pe care a făcut-o a fost la adresa Biancăi Drăgușanu.

Stilista a acceptat să participe la cel mai nou show de la Antena 1 alături de Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tând, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Concurenții vor fi nevoiți să lupte pentru a îi impresiona pentru a îndeplini visul celor care se află în situațîi mai puțîn favorabile.

Iulia Albu îi declară război unei vedete pe care a desființat-o

Se pare că Iulia Albu va fi colegă cu vedetele pe care le-a desființat în trecut.

„A fost foarte amuzant! Stai să vezi, cu unele sunt colegă acum! Acolo toată lumea este minunată, mai puțin o persoană, dar o să vă las să ghiciți voi cine. O să se simtă, va fi vizibil! De fapt, n-avem o aversiune. Știi care a fost avantajul?

Noi nu ne cunoșteam, noi nu ne știm, niciunul, în afară de Natanticu, alături de care am fost și în «Asia Express» câteva zile, noi nu ne cunoșteam deloc și n-am avut timp să ne certăm, dar lăsați că o să înceapă competiția și o să vedeți atunci drame și balamuc”, a povestit Iulia Albu, potrivit Cancan.ro. 

”Anumite persoane erau pe punctul de a muri”

Potrivit cancan.ro, Iulia Albu a dezvăluit că în timpul filmărilor s-au petrecut multe accidente, iar unii dintre concurenți au fost pe punctul de a muri.

„Vă dați seama, căzături, prize, spectacol, ținute, fără ținute, că mai rămâi și fără, Doamne ferește! Nu pot să vă spun ce accidente s-au întâmplat la filmări, dar o să vedeți voi, dacă vă uitați! La «Dancing on ice» internațional erau pe punctul de a muri anumite persoane, deci au fost niște accidente groaznice și este foarte periculos. În primul rând pentru asta am un mare respect pentru toate vedetele și toate persoanele publice care participă în acest proiect și care își asumă aceste riscuri! Toți au acasă familie, cei mai mulți au copii și vin zi de zi și repetă și-și pun viața în pericol, chiar și la repetiții, dar live, cu viteză și ce se va întâmpla acolo… De asta e foarte greu să spui că ai vreo problemă cu vreo persoană de acolo!”, a declarat Iulia Albu pentru CANCAN.

citește și...