Iulia Albu îi dă replica Andreei Bănică. ”Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care m-a amenințat”

15.07.2020, 10:47
Iulia Albu îi dă replica Andreei Bănică. ”Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care m-a amenințat”
Iulia Albu îi dă replica Andreei Bănică. ”Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care m-a amenințat”

Fashion-editorul Iulia Albu i-a dat replica cântâreței Andreea Bănică, după ce aceasta din urmă a spus despre ea că este prefăcută.

Este scandal între Iulia Albu și solista Andreea Bănică. De curând, cântăreața a mărturist că este dezamagită de Iulia pentru că au crezut că sunt prietene, dar s-a înșelat dramatic.


“E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a afirmat Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Acum, Iulia Albu i-a dat replica Andreei Bănică.

”Pe mine m-a deranjat în primul rând faptul că ea a insinuat că eu aș fi avut cu ea o relație de prietenie… Faptul că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări… Dacă eu am fost cumva alături de ea într-un fel și am ținut parte a fost pentru că am crezut că merită acest lucru. Dar ea nu a făcut o ironie la adresa mea, ea a avut o criză de-a dreptul”, a spus Iulia Albu la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

”Poate să mă descrie cum vrea ea”


”Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care ea mă amenința pe mine. N-am vorbit despre lucrul ăsta. Un mesaj în care mă amenința că îmi poate face foarte mult rău. Până una alta văd, Andreea, că eu îți pot face foarte mult bine, căci iată ai apărut în ziare cu atâtea titluri, dar, ce crezi, în toate eram eu. Vreau să-i mulțumesc încă o dată Andreei că a fost aici”, a mai spus fashion-editorul.

”Dar ea poate să mă descrie cum vrea ea. În definitiv nu e problema mea. Suntem o țară liberă în limitele legii”, a încheiat Iulia Albu.

citește și...