Iulia Albu se vede din nou mireasă. ”Da, mă mărit”!

10.07.2020, 14:21
Iulia Albu se vede din nou mireasă. ”Da, mă mărit”!
Iulia Albu se vede din nou mireasă. ”Da, mă mărit”!

Iulia Albu a mărturisit că are din nou planuri de căsătorie. Aceasta a dezvăluit cum și-ar dori să arate nunta sa.

Fashion-editorul Iulia Albu a fost căsătorită cu designeul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are o fetiță, Mikaela. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Vedeta a mărturisit, pentru libertatea.ro, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

Ce spune despre fiica sa

Iulia Albu a dat detalii și despre viața sa de mămică. Vedeta a afirmat că mereu întârzie la ședințele cu părinții de la școala unde învață Mikaela, fiica sa și a lui Mihai Albu.

”În general nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar lucrurile sunt foarte simple. De obicei am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată”, a mărtuisit ea.

Scoasă de pe grupul de mame de pe Whats App


Iulia Albu a dezvăluit și că a fost scoaă de pe grupul de mame de pe Whats App.

”M-au scos de pe grupul de mame de pe Whats App. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a explicat vedeta.

 

citește și...