Andreea Bănică nu mai poată verigheta. Motivul pentru care a luat această decizie

05.07.2020, 10:04
Andreea Bănică nu mai poată verigheta. Motivul pentru care a luat această decizie
Andreea Bănică nu mai poată verigheta. Motivul pentru care a luat această decizie

Cântăreața Andreea Bănică a renunțat la verighetă. Artista a explicat care a fost motivul pentru care a decis să nu o mai poarte.

Andreea Bănică le-a dezvăluit prietenilor ei din mediul virtual c are este motivul pentru care nu mai poartă verigheta. Ea a afirmat că a decis să renunțe la verighetă pentru că obișnuiește să piardă bijuteriile.

„Verigheta mea este ceva de genul acesta, însă pentru că pierd bijuteriile nu o mai port, am lăsat-o acasă. E ceva de genul acesta, ceva mai subțire, jumătatea acestui inel”, a spus Andreea Bănică la un InstaStory, potrivit spynews.ro.

În luna iunie a aniversat 12 ani de mariaj

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta.

În data de 21 iunie, Andreea Bănică a aniversat 12 ani de mariaj, ocazie cu care a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Anul acesta împlinim 23 de ani de relație și, astăzi, 12 de la nuntă. ❤️Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?

După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

citește și...