Iulia Albu face mărturisiri. Ce spune despre relația cu fiica sa

29.08.2021, 13:45
Iulia Albu face mărturisiri. Ce spune despre relația cu fiica sa
Iulia Albu face mărturisiri. Ce spune despre relația cu fiica sa

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a făcut mărturisiri despre relația cu Mikaela, fiica sa și a designerului de încălțăminte Mihai Albu. ”Firește că ziua mea nu începe cu adevărat până nu o văd pe ea zâmbind”, a declarat Iulia Albu. De asemenea, binecunoscuta vedetă a vorbit și despre cariera sa.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Iulia Albu a acordat un interviu pentru libertateapentrâufemei.ro, în care a făcut declarații despre fiica sa și a lui Mihai Albu, Mikaela.

Iulia Albu face mărturisiri. ”Experiența de mamă nu m-a schimbat în punctele esențiale”

”Experiența de mamă nu m-a schimbat în punctele esențiale. Nu cred că poți deveni altcineva doar pentru că aduci un copil pe lume. Firește că ziua mea nu începe cu adevărat până nu o văd pe ea zâmbind”, a declarat Iulia Albu.

Întrebată care a fost lucrurl cu care a impresionat-o recent fiica sa, Mikaela, Iulia Albu a răspuns: ”“Mami, ți-am trecut o întâlnire în calendar pentru data de 21. Cu cine? Cu mine. Să nu-ți faci program!””.

 

Iulia Albu face mărturisiri. ”A fost dificil să impun pe piață o imagine clară și coerentă a ceea ce înseamnă critica în modă”

Iulia Albu a făcut declarații și despre cariera sa, dar și despre modul în care este percepută de lume.

”Cei mulți care MA VĂD, văd în mine și au văzut mereu o persoană în primul rând AUTENTICĂ. Pregătirea mea, munca mea, verticalitatea și, uite, asumarea, un termen utilizat până la refuz în aceste zile, nu au fost niciodată motiv de controversă. A fost însă dificil să impun pe piață o imagine clară și coerentă a ceea ce înseamnă critica în modă. A fost greu și pentru că am fost prima care a generat atât de mult interes și agitație în jurul unui subiect aparent banal, iar motivul pentru care am reușit să mă impun este ca am făcut din asta un pretext și nu un scop final”, a afirmat vedeta.

citește și...