Iulia Albu, după scandalul uriaș provocat de George Buhnici. ”Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI”

20.07.2022, 12:27
Iulia Albu, după scandalul uriaș provocat de George Buhnici. ”Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI”
Iulia Albu, după scandalul uriaș provocat de George Buhnici

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a luat atitudine după scandalul uriaș provocat de fostul prezentator TV George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, care a făcut declarații halicinante cu privire la aspectul fizic al unor femei în costum de baie și care a afirmaty că soția sa arată ca o minoră. ”Soția dumneavoastră nu arată ca o minora ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI”, a scris Iulia Albu în mediul online.

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut zilele trecute. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.  În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, criticul de modă Iulia Albu a luat atitudine și a transmis un mesaj categoric la adresa fostului prezentator TV.

Iulia Albu, după scandalul uriaș provocat de George Buhnici.”Eu sigur nu vreau sa ma “împrietenesc” cu cineva ca tine”

”In legătura cu sinuciderea mediatica a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am si nu am avut niciodata nicio plăcere sa distrug imaginea nimanui. Nu cred ca este normal sa zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limita.  Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minora ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Ma îngrijorează sincer faptul ca declarați ca “șansa” dumneavoastră “in viața a fost ca sotia ”dumneavoastră “arată ca o minora”. Oare ce doriți sa spuneti? Aveți ceva de mărturisit?Înțeleg ca veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticla”.  Cu siguranța si brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum incolo si chiar si noi, cei care va urmăream din când in când sau nu”, a scris Iulia Albu în mediul online.

”Întâmplator, interviul l-ati acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars si nu îmi amintesc sa va fi pus cineva pistolul la tâmpla. Va deranjează ca nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând ca dumneavoastră mergeți la mare ca sa vedeți piele si ca este normal sa va uitați după “țațe si buci” si dacă “vrei sa te împrietenești cu mine trebuie sa îmi arați mai mult decât un decolteu”.  Eu sigur nu vreau sa ma “împrietenesc” cu cineva ca tine. Si dumneavoastră insistați sa credeti ca totul este o mare conspirație pentru a va discredita.  Când ajungi sa faci Review “tehnic” propriei soții in fata unei tari, arătându-i din multiple unghiuri silueta, cand iti permiți sa critici TOATE femeile din univers si sa sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tata de fata, acesta este momentul cand ȘTII ca TOȚI te vor pune la zid. Tu, George Buhnici, tu care ești mândru tare ca faci dragoste in fiecare seara cu o femeie care “arată ca o minora”, subliniind acest lucru de parca aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare sa vezi piele” “țațe si buci”, si numești femeile “mamifere femele”, ne esti decât un alt COLO. SPOOF-nici!”, a încheiat criticul de modă.

citește și...