Iulia Albu, despre proiectele sale de la Antena 1. ”Tatonări au mai existat”

10.08.2021, 11:29
Iulia Albu, despre proiectele sale de la Antena 1. ”Tatonări au mai existat”
Iulia Albu, despre păroiectele sale de la Antena 1. ”Tatonări au mai existat”

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstîă de 40 de ani, a vorbit despre proiectele sale în televiziune. Vedeta este implicată în două emisiuni de la postul de televiziune Antena 1. Iulia Albu a mărtuerisit că ”tatonări au mai existat” cu postul de televiziune cu care colaborează în prezent. Acesasta a dcat detalii despre show-urile pe care le are.

Iulia Albu colaborează în prezent cu postul de televiziune Antena 1, unde are două proiecte. vedeta este jurat la emisiunea ”Spalsh! Vedete la apă”, dar va avea și o altă emisiune – ”I.A. cu stil”. Despre proiectele sale de la TV a făcut Iulia Albu declarații într-un interviu pentru tvmania.ro. Acesta a afirmat că au mai existat tatonări cu trustul Antena și înainte de a lua decizia unei colaborări.

„Semnarea cu Antena a fost o decizie firească. Tatonări au mai existat, însă consider că acesta a fost momentul. Trustul Antena este locul în care îmi văd crescând proiectele pentru o perioadă lungă de timp. Am privilegiul de a lucra cu cea mai bună televiziune pe zona de entertainment”, a spus vedeta.

Iulia Albu, despre proiectele sale de la Antena 1. ”Este un experiment social”

„Această toamnă aduce multe surprize, iar primele 2 au fost deja făcute publice: ”Splash! Vedete la apă” și ”I.A. cu stil”. „I.A. cu stil” este mai mult decât un proiect de televiziune. I.A. cu stil este un experiment social. Este o șansă pentru oricare dintre noi să o ia de la capăt”, a explicat Iulia Albu.

””I.A. cu stil” este un format pe care l-am construit împreună cu cei de la Antena Stars pe scheletul unui proiect pe care îl am de ceva timp în dezvoltare, #theiuliaalbudare, care a generat o undă puternică de interes în online încă de la lansarea să, acum câțiva ani”, a completat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...