Iulia Albu, despre iubitul ei: „A fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

22.01.2022, 17:42
Iulia Albu, despre iubitul ei: „A fost omul care m-a împins ca să pot zbura”
Iulia Albu s-a dus la blind date cu fiica sa. ”Ea l-a văzut din prima secundă”

Iulia Albu a vorbit despre iubitul ei, Mike, și despre susținerea pe care i-o oferă, atât în plan personal, cât și profesional. „El mi-a spus întotdeauna când să plec. Vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam. Întotdeauna a avut dreptate”, a explicat

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de aproximativ 6 ani. Creatorul de modă a fost întotdeauna discretă în ceea ce a privit relația ei cu Mike.

Vedeta a mărturisit la Antena Stars că acesta o susține în mod constant în tot ceea ce face și că bărbatul a avut mereu dreptate atunci când i-a oferit un sfat.

”El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

„Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și, mai ales, sunt genul care nu-și comentează foștii colegi, dar au fost multe lucruri care m-au determinat (n.red.: să plece dintr-un proiect TV). El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura. Nu am avut curajul să fac acel lucru, în acel moment”, a mai spus Iulia Albu a dezvăluit la Xtra Night Show marele sacrificiu pe care Mihai Alexandru l-a făcut pentru a fi împreună.

Ce sacrificiu a făcut Mike

„El s-a mutat din Londra în România, pentru că altfel nu am fi putut avea o relație. Nu simt o responsabilitate din punctul acesta de vedere, dar nu cred că are ce să nu meargă în relația noastră. Totuși, niciodată nu e cazul să te antepronunți. E extraordinat să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui. Vrem să avem copii împreună. Nu unul, chiar mai mulți”, a mărturisit Iulia Albu.Iulia Albu a mai mărturisit că își doreste să aibă cu partenerul ei mai mulți copii.„E extraordinat să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

citește și...