Ce nu suportă Iulia Albu. ”Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta”

08.09.2021, 15:02
Ce nu suportă Iulia Albu. ”Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta”
Ce nu suportă Iulia Albu. ”Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta”

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit ce anume nu suportă. Vedeta a afirmat că nu îi place să se bronzeze. În plus, Iuliei Albu nu-i plac sub nicio formă pinguinii. ”Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta”, a mărturisit Iulia Albu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Nighrt Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars, Iulia Albu a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre ea.

Iulia Albu a vorbit despre ce anume nu suportă. Aceasta a afirmat că nu îi place să se bronzeze și nu îi plac deloc pinguinii.

Ce nu suportă Iulia Albu. ”Sunt anumite lucruri pe care nu vreau să le încerc în viața asta”

„Nu mi-e frică, dar nu îmi place soarele. Nu îmi place să mă bronzez”, a spus Iulia Albu, citată de spynews.ro.

„Mi-e frică de pinguini, nu îmi plac. Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta. Sunt oribili, sunt groaznici. Nu pot să zboare, nu pot să meargă, pot doar să înoate. Nu am interacționat cu niciun pinguin, dar nici nu vreau. Sunt anumite lucruri pe care nu vreau să le încerc în viața asta”, a mai dezvăluit criticul de modă.

 

Iulia Albu a fost căsătorită și are o fetiță

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Iulia Albu a povestit cum l-a cunoscut pe actualul ei partener și cum a început relația lor.  Iulia Albu a mărturisit că a ieșit la o întâlnire cu Mike fără să-l cunoască, iar prima impresie pe care i-a făcut-o acesta nu a fost tocmai bună.

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a declarat Iulia Albu

citește și...