Maurice Munteanu, dezvăluiri despre Iulia Albu: ”Nu-mi place”

24.12.2021, 18:37

Maurice Munteanu, jurat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, a făcut dezvăluiri despre Iulia Albu. Juratul „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut că nu o place pe creatoarea de modă, lăsând să se înțeleagă că discuțiile din cadrul competiției, între Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, erau cât se poate de reale.

Maurice Munteanu și Iulia Albu au fost colegi timp de mai multe sezoane în emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Cu toate că au existat și mici conflicte între cei doi, recent Maurice Munteanu a dezvăluit care este relația cu Iulia Albu.

Maurice Munteanu a fost invitat în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”.

Maurice Munteanu: ”Nu-mi place Iulia Albu”

Întrebat dacă o place pe Iulia Albu, Maurice Muntea a spus:

„Nu-mi place Iulia Albu. Eu nu judec oamenii. Această întrebare nu trebuie interpretată. Această întrebare trebuie luată ca atare”, a fost răspunsul dat de Maurice Munteanu.

Se pare că Iulia Albu era o persoană destul de dificilă, care nu se înțelegea atât de bine cu colegii ei, în cadrul competiției, iar discuțiile dintre ei  erau cât se poate de reale.

Maurice Munteanu își recunoaște orientarea sexuală: „Am plătit pentru servicii!”

Maurice Munteanu și-a recunoscut orientarea sexuală. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a spus că este homosexual și că îl atrag bărbații.

„Da, în copilărie. Cred că aveam 7-8 și nu știam ce se întâmplă. Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine asta nu reprezintă de problemă, m-am săturat să tot explic. În România, ne lovim de mentalități învechite. Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat. Nu am de ce să tac pentru că nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră. O istorie întreagă vorbește despre asta, nu trebuie să a mai fac și eu acum. Noua generație mi se pare pregătită, sunt mai deschiși la minte. Există o urmă de speranță”, a declarat Maurice Munteanu, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” a plătit chiar pentru servicii sexuale.

„Am dat eu bani pentru servicii sexuale, nu mi s-au oferit! Foarte mulți oameni fac asta, doar că nu recunosc! Eu recunosc! Nu e ceva de ascus. Mi se pare o chestie igienică”, a mai spus Maurice.

 

citește și...