Iulia Albu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize”

07.09.2022, 16:52
Iulia Albu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize”
Iulia Albu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații despre actualul său iubit, Mike, și nunta cu acesta. De asemenea, vedeta a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize”, a spus aceasta. Iulia Albu este mama unei fetițe care se numește Mikaela.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Despre o posibilă nuntă cu acesta, da și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică a făcut Iulia Albu declarații pentru revista Viva.

Iulia Albu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri”

Despre nunta cu actualul său iubit, Mike, Iulia Albu a spus: ”Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară”.

Vedeta a comentat și despre posibilitatea de a avea un al doilea copil: ”Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize. Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri”.

 

citește și...