Iulia Albu, despre Bianca Drăgușanu. ”Ea cred că știe să vândă și gaura de la covrig”

02.09.2020, 12:13
Iulia Albu, despre Bianca Drăgușanu. ”Ea cred că știe să vândă și gaura de la covrig”
Iulia Albu, despre Bianca Drăgușanu. ”Ea cred că știe să vândă și gaura de la covrig”

Iulia Albu a comentat despre cea mai recentă apariție a Biancăi Drăgușanu la plajă, într-o postură neașteptată.

Zilele trecute, pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a publicat o poză în care apare într-un costum de baie roșu, vânzând covrigi și fructe pe plajă. A fost vorba despre o glumă, produsele respective aparținând unor vânzători ambulanți.

“Fac bani din orice. New business. Să dăm drumul la bogație”, a notat Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii respective.

Invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, fashion-editorul Iulia Albu și-a spus părerea despre această apariție a Biancăi Drăgușanu.

”Eu cred că Bianca Drăgușanu poate să vândă foarte multe lucruri. Nu văd de ce nu ar vinde și știuleți. Are covrigi. E foate important să știi să vinzi covrigi. Ea cred că știe să vândă și gaura de la covrig. În sensul în care știe să vândă orice. E foarte important atunci când vinzi ceva să știi cum să faci asta.

Chiar nu am vrut să fiu ironică. De obicei eu sunt dureros de dură când este cazul. Aici îmi place că este ceva deosebit și diferit față de ce face ea de obiicei. Chiar este funny! Uite și cred că aici nu are atât de mult Photoshop”, a spus Iulia Albu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din peisajul showbiz-ului autohton. De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și alții. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorl de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o feiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară cu afaceristul Alex Bodi, de care a divorțat în luna martie a acestui an. Însă, acum cei doi și-au reluat povestea de dragoste.

citește și...