De ce nu vorbește Iulia Albu despre fiica sa. ”Nu pentru că nu am ce spune”

30.08.2020, 13:55
De ce nu vorbește Iulia Albu despre fiica sa. ”Nu pentru că nu am ce spune”
De ce nu vorbește Iulia Albu despre fiica sa. ”Nu pentru că nu am ce spune”

Fashion-editorul Iulia Albu a explicat care este motivul pentru care nu prea vorbește despre fiica sa, Mikaela.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Dacă Mihai Albu vorbește adesea de fiica sa, Iulia Albu este mai rezervată în acest sens. Vedeta a explicat care este motivul pentru care nu vorbește despre Mikaela.

„Despre Mikaela nu vorbesc mult. Nu pentru că nu am ce spune, ci pentru că mereu mi-am dorit să își trăiască copilăria departe de presă și televiziuni, așa cum ne-am trăit-o și noi”, a explicat Iulia Albu, potrivit revistei Avantaje.

Ce spunea Iulia Albu despre rolul de mamă

Într-un interviu din urmă cu ceva timp, Iulia Albu vorbea despre rolul de mamă.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani.

Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, spunea vedeta, conform sursei citate mai sus.

Iulia Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul

citește și...