Iulia Albu, despre aparițiile Antoniei. ”Este specialistă în a trage de lenjerie”

10.02.2021, 10:49
Iulia Albu, despre aparițiile Antoniei. ”Este specialistă în a trage de lenjerie”
Iulia Albu, despre aparițiile Antoniei. ”Este specialistă în a trage de lenjerie”

Cântăreața Antonia a ajuns în vizorul fashion-editorului Iulia Albu, care a comentat despre unele dintre aparițiile vedetei.

La o emisiune de televiziune, Iulia Albu a criticat-o pe Antonia pentru unele dintre aparițiile sale.

„Antonia este specialistă în a trage de lenjerie. Ea tot timpul simte nevoia să ridice lucrurile mai mult decât este cazul, ca și acum. A recidivat în acest posing. Bine, acum este mai puțin prelucrată, arată mai aproape de proporțiile ei reale, ceea ce e un lucru foarte bun, încurajăm naturalețea în online. E mai decent decât ce face de obicei, ceea ce mă bucură într-un fel”, a spus Iulia Albu despre partenera de viață a lui Alex Velea, potrivit spynews.ro.

Ce replică le-a dat Antonia celor care o critică

La sfârșitul anului trecut, Antonia a răbufnit după ce a fost criticată în mediul online.  Vedeta le-a dat o replică tăioasă celor care au comentat la adresa ei. „Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor! Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta…nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat…ai propriul drum de urmat, doar al tău!”, a spus Antonia în mediul online la acea vreme, potrivit spynews.ro.

„Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu! M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame… Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem! Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari iposcriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog”, a adăugat cântăreața.

citește și...