Iulia Albu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. ”Da, este o rușine să fii frustrat și ipocrit”

27.01.2021, 10:10
Iulia Albu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. ”Da, este o rușine să fii frustrat și ipocrit”
Iulia Albu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. ”Da, este o rușine să fii frustrat și ipocrit”

Iulia Albu a comentat din nou, pe contul său de socializare, despre Adelina Pesterițu.

Este scandal în ultima vreme între fashion-editorul Iulia Albu și fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu. Cele două și-au aruncat vorbe grele. Acum, Iulia Albu a comentat din nou despre Adelina Pestrițu pe contul său de socializare.

Astazi am ALES. Am ales sa vorbesc. Am ales pentru fetita Adelinei sa nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui sa citeasca asa ceva despre mama ei. Insa, in primul rand, am ales, din respect pentru fiica mea, sa vorbesc. Si pentru voi, toti care mi-ati scris. Eu sunt platita sa analizez in baza competentelor mele profesionale tinute si imagini. Toti suntem supusi greselii, dar doar cei mai inteligenti dintre noi isi pot asuma critica. Adelina, eu si cu tine nu ne-am facut niciodata confidente, neavand neaparat ceva in comun… Sunt scaune pe care nu am vrut niciodata sa stau dar mereu am putut sa ma privesc a doua zi in oglinda. Da Adelina, este o rusine sa fii frustrat si ipocrit. Si da, femeile destepte si evoluate chiar se sustin intre ele.  Tu nu ai caderea, insa, sa tii discursuri feministe”, a notat Iulia Albu în mediul online.

Iulia Albu, scandal cu Adelina Pestrițu. ”Eu nu am nevoie să îmi fabric trecutul”

Iulia Albu a continuat:  ”Eu nu am nevoie sa imi fabric trecutul pentru ca nu am nimic de ingropat. Nu imi amintesc sa te fi sunat sa iti cer bani imprumut, insa mi se pare josnic sa incerci sa ataci pe cineva in acest mod. Tu nu poti sa tii discursuri feministe atata timp cat sustii ca o femeie ar trebui “sa se potoleasca” atunci cand cineva o abuzeaza, si insinuezi ca ai fi fost de fata in momentul in care o alta femeie a fost abuzata si nu ai facut nimic in acest sens. Dar tu te bati cu pumnul in piept ca nu sustii violenta.Da, Adelina, sa fii frustrata si ipocrita este o rusine.
Ar fi trist totusi daca, dupa 10 ani de cand fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi inteles ca rochiile nu se poarta cu ceas. Asta ai vrut sa spui, nu?”.

Fashion-editorul a ținut să precizeze că ea nu va face presupuneri despre modul în care Adelina pestrițu își câștigă banii.

”Eu, Adelina nu voi face presupuneri legat de modul in care tu iti castigi sau ti-ai castigat banii.  Ai facut-o chiar tu de-a lungul timpului prin propriile declaratii.  Te asigur ca mie nu imi va “pune“ sau “lua” nimeni bani “peste” sau “sub” contractul pe care l-am negociat. Eu nu imi doresc nicio controversa cu tine. Iar tu, din nou, nu ai caderea sa te incluzi in categoria “noi influencerii”. Pentru fiecare fata pe care tu ai invatat-o ca are nevoie sa se schimbe total pentru a se putea privi in oglinda exista trei fete pe care le-am invatat sa se iubeasca si sa se accepte luptand real pentru a fi ele insele.
Maine ii voi privi in ochi, online, pe elevii Colegiului National Gheorghe Lazar si le voi spune ca drumul pe care l-au ales, desi nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mandria unei constiinte impacate ca am spus ceea ce trebuia spus”, a încheiat Iulia Albu.

citește și...