Când vor să se căsătorească Antonia și Alex Velea. Ce planuri au cei doi

11.01.2021, 16:15
Când vor să se căsătorească Antonia și Alex Velea. Ce planuri au cei doi
Când vor să se căsătorească Antonia și Alex Velea. Ce planuri au cei doi

Cântăreții Antonia și Alex Velea își doresc să facă nuntă în vara acestui an.

Antonia și Alex Velea își doresc să se căsătorească cu acte în regulă. Surse din apropierea cuplului au dezvăluit, pentru playtech.ro, că aceștia ar vrea să facă nuntă în vara acestui an, dar și să-și boteze cei doi băieți pe care îi au împreună.

“Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au afirmat suusele respective.

Antonia a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei.

Aceasta a afirmat anul trecut, pentru click.ro, că divorțul lor a fost pronunțat. Artista a vorbit și despre o posibilă nuntă cu Alex Velea, actualul ei partener. ”Am încheiat divorţul…”, a spus Antonia la vremea respectivă.

citește și...