Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: ‘M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată’

15.11.2020, 16:45
Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: 'M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată'
Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: 'M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată'

Iulia Albu este mai îndrăgostită ca niciodată! Fosta soție a lui Mihai Albu i-a transmis un mesaj emoționant actualului său iubit, cu ocazia zilei de naștere a bărbatului. 

Iulia Albu are o relație fericită de aproape cinci ani și nu ezită să își arate dragostea imensă pe care i-o poartă partenerului său pe rețelele de socializare.

Fashion editorul a ținut să-i facă o declarație de dragoste bărbatului, cu ocazia zilei lui de naștere.

Iulia Albu, fericită alături de iubitul său

‘La mulți ani, iubitul meu! M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Și să port verde… să nu uităm despre verde!’, a scris Iulia Albu pe contul său de Instagram.

În urmă cu un an, ea mărturisea că partenerul ei este un tată mult mai bun decât a fost Mihai Albu pentru fiica ei, Mikaela.

‘Acest om care este alături de mine de patru ani – şi ştiu că acest lucru deranjează – este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ. Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă. E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni, dar aşa cum am spus, erau trei fraţi. Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil. Sunt foarte bine… Ne certăm pe lucruri mici, dar în rest nu! Suntem nişte oameni absolut normali’, a mărturisit Iulia Albu în urmă cu un an.

Iulia și Mihai Albu se războiesc din nou

Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2012, dar tot continuă să se războiască! Cu toate că au împreună o fetiță, pe Mikaela, cei doi foști soți nu au reușit să ajungă la o înțeleger de dracul micuței.

Iulia Albu a făcut plângere la Poliție, după ce s-a simțit amenințată de fostul ei soț. Aceasta a mers direct la Poliție, pentru a obține un ordin de protecție împotriva lui Mihai Albu.

‘Intenția este ca partenerul Iuliei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic’, mărturisea Mihai Albu.

citește și...