Iulia Albu, în cel mai atipic costum de baie. Instant au apărut și comentariile!

07.08.2020, 09:30
Iulia Albu, în cel mai atipic costum de baie. Instant au apărut și comentariile!
Iulia Albu, în cel mai atipic costum de baie. Instant au apărut și comentariile!

Iulia Albu s-a afișat în costum de baie în fața prietenilor ei virtual. Costumul purtat de fashion-editor a atras imediat atenția.

Pe contul ei de socializare, Iulia Albu a postat mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Costumul de baie purtat de vedetă este atipic. Fashion-editorul poartă un costum de baie croșetat, foarte colorat și ornat cu multe accesorii.

Apariția Iuliei Albu a atras imediat atenția celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

”Frumusețe”, ”Puștoaică de 19 ani”, ”Urât sutienul, parcă e covor de-al bunicii”, ”Ce sunt ciucurașii aceia? Ori porți ciucuri, ori ce sunt ăia?, ”Superbă”, ”Frumoasă în realitate”, ”Ce ciucuri frumoși”, ”Frumusețe”, ”Îmi place de dumneavoastră, dar nu înțeleg poza aia cu vedere la… Este genul Anna Lesko care arată tot tuturor”, ”Ce clopoței ai”, ”La asta nu mă așteptam”, ”Foarte interesant costumul de baie. detalii cum nu am mai văzut. Doar tu poți avea semenea idei. Și sunt geniale!”, ”Mereu cea mai frumoasă”, ”Arăți foarte bine”, ”O femeie frumoasă în costum de baie”, ”Cât ești de frumoasă”, ”Ce piese interesante”, ”Frumoasă draperiea”, ”Costumul este frumos ca tine”, au fost mesajele primite de Iulia Albu de la internauți.

Nu-i place să facă plajă

Într-un interviu pentru perfecte.ro, Iulia Albu mărturisea că nu-i place să facă plajă.

”Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”, spunea fashion-editorul.

Iulia Albu detalia și modul în care se îngrijește pe timpul verii.

“Mă îmbrac în haine care îmi acoperă foarte mare parte din corp și port întotdeauna ochelari de soare, nu stau mult timp afară pe caniculă, prefer să ies dimineața, foarte devreme sau seara, foarte târziu.

De regulă și nu doar vara, mănânc absolut orice îmi permite dieta pe care o țin la momentul respectiv. Mănânc lucruri sănătoase, în cantități moderate, 5-6 mese pe zi, nu mănânc zahăr, decât foarte puțin, deloc deserturi pentru că nu sunt un mare fan.

În a 7-a zi din săptămână mănânc orice poftesc, chit că sunt 5 amandine, sau o felie de pâine sau colivă. Da, îmi place mult coliva!”, mai spunea vedeta.

citește și...