Iulia Albu, critici la adresa Andei Adam. ”Este și o să rămână prin look-ul pe care îl are o păpușă Barbie”

09.06.2021, 15:04
Iulia Albu, critici la adresa Andei Adam. ”Este și o să rămână prin look-ul pe care îl are o păpușă Barbie”
Iulia Albu, critici la adresa Andei Adam. ”Este și o să rămână prin look-ul pe care îl are o păpușă Barbie”

Fashion-editorul Iulia Albu a comentat una dintre cele mai recente apariții ale cântăreței Anda Adam.

Iulia Albu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV pentru rubrica “Marțea neagră”. Stilista a comentat cele mai recente apariții ale vedetelor, printre care și Anda Adam.

”Hai să începem cu faptul că Anda Adam este și o să rămână prin look-ul pe care îl are o păpușă Barbie. Ea asta dorește să fie. Acest bust foarte mare, talia foarte mică, șoldurile foarte mici… Nu este o siluetă urâtă, nu există femeie care să aibă o siluetă urâtă, sunt doar femei care nu știu să se îmbrace în așa fel încât să își pună în evidență silueta pe care o au. Ea, din punctul meu de vedere, exagerează cu această expunere a bustului, nu este ok în niciun context. Dacă vrei să ai această nuanță de păr, eu știu, este foarte greu să faci asta, dar asumă-ți și vopsește-ți rădăcinile, pentru că nu este ok să apari așa. ea are o coadă în nuanța potrivite, uite asta e un plus. ea și-a ales coada în nuanța care trebuie”, a comentat Iulia Albu.

Ce a declarat Anda Adam despre zvonurile privind separarea de soț

Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Anda Adam a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a completat ea.

citește și...