Iulia Albu, critici la adresa Andei Adam. ”Nu știu ce vrea să sugereze”

12.05.2021, 12:33
Iulia Albu, critici la adresa Andei Adam. ”Nu știu ce vrea să sugereze”
Iulia Albu, critici la adresa Andei Adam. ”Nu știu ce vrea să sugereze”

Fashion-editorul Iulia Albu a comentat una dintre cele mai recente apariții ale Andei Adam.

Iulia Albu a comentat ținutele mai multor vedete din showbiz-ul autohton  la rubrica ”Marțea neagră”, pe care o are în cadrul emisiunii ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Printre vedete pe care Iulia Albu le-a luat în vizor s-au aflat cântărețele Anda Adam și Antonia.

Iulia Albu: ”Nu-mi plac silicoanele Antoniei, nici ale Andei Adam”

Despre cântăreața Anda Adam, Iulia Albu n-a avut cuvinte de laudă. “Este goală… și tigaia și imaginea în partea de jos. Și bucătăria în general este goală. Nu știu de ce cineva s-ar pune cu fundul gol pe o plită ținând o tigaie goală în mână. Nu știu ce vrea să sugereze. Așa nu cred că vrea nimeni să se ducă la masă. Să mănânce ce? Ouăle făcute în tigaie? Păi nu are ouă, tigaia era goală. Probabil încearcă să promoveze ceva sau nu… Nu e bine, e rău, nu faceți asta. Am mai văzut ceva rău la tigăi dar nu mai vreau să dau nume”, a comentat Iulia Albu la o poză postată recent pe Instagram de artistă.

Iulia Albu a vorbit și despre pozele sexy pe care Antonia le postează din vacanță. “Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine”, a spus Iulia Albu.

“Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam…pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală”, a mai afirmat Iulia Albu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

citește și...