FOTO. Antonia, mai senzuală ca niciodată în vacanța din Maldive! Ce i-au transmis fanii lui Alex Velea

05.05.2021, 18:51
FOTO. Antonia, mai senzuală ca niciodată în vacanța din Maldive! Ce i-au transmis fanii lui Alex Velea
Antonia, mai senzuală ca niciodată în vacanța din Maldive! Ce i-au transmis fanii lui Alex Velea

După sărbătorile pascale, Antonia și Alex Velea au ales să plece într-o vacanță de vis în Maldive, destinație tot mai preferată de români în ultima perioadă. Pe pagina sa de Instagram, Antonia și-a încântat fanii cu imagini sexy în costum de baie. 

Cei doi soliști se relaxează în prezent pe plajele însorite din Maldive. Deși se află în vacanță, Antonia și Alex Velea își țin la curent prietenii virtuali.

Antonia a făcut furori în vacanța din Maldive

Ca deobicei, Antonia nu a rezistat tentației și s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul. Imaginea cu pricina a ajuns pe rețelele de socializare, iar fanii au fost în extaz. Deși este mămică a trei copii, solista arată ireproșabil.

Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, Antonia și-a etalat corpul lucrat, cu ambiție, în sala de fitness. Cel mai norocos se pare că este Alex Velea, iubitul ei, care a primit numeroase mesaje de felicitări din partea fanilor, transmițându-i că a tras lozul cel mare cu Antonia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia și Alex Velea nu sunt căsătoriți

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.

Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Alex Velea a povestit de curând ce s-a întâmplat după ce el și Antonia au confirmat relația și cum au făcut față comentariilor care s-au făcut pe seama lor. „Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care șia-u căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a declarat Alex Velea.

citește și...