Iulia Albu, critici dure la adresa Andreei Esca. ”Poartă tot timpul același lucru”

29.05.2022, 11:06

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, a fost extrem de criticată de Iulia Albu, care i-a analizat alegerile vestimentare pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Stilista nu a avut prea multe lucruri bune de zis despre prezentatoarea de știri. ” E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”. Ce ținută a purtată mama Alexiei Eram la un eveniment public.

Creatorul de modă a vorbit în cadrul rubricii de la emisiunea Poliția Modei despre stilul abordat de vedetă. Andreea Esca a aparticipat recent la un eveniment public, iar Iulia și-a spus părerea despre stilul vestimentar al vedetei de televiziune.

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a apărut îmbrăcată într-un tricou roz cu mesajul „Te iubesc”, o fustă alb-negru, în dungi, iar în picioare a ales pantofi roșîi, cu toc și un detaliu roz în partea din față.

”Poartă tot timpul același lucru”

Iulia Albu nu este de acord cu stilul vestimentar al stiristei Pro TV, motiv pentru care a taxat-o dur pe mama Alexiei Eram.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu, după ce a vizionat imaginile cu Andreea Esca.

Ovidiu Buta nu a fost deranjat de stilul vestimentar al Andreei Esca.

Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Marin

Printre persoanele publice pe care Iulia Albu le-a criticat recent se numără și Andreea Marin. Stilista  a comentat un filmuleț postat recent de Andreea Marin pe rețelele sociale. Vedeta r a apărut în propria curte, purtând pantofi cu toc, o greșeală pe care creatorul de modă a considerat-o mai gravă decât a femeilor care poartă tocuri cui la evenimente pe gazon.

”Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu.

citește și...