Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca pe stradă. ”Nu e normal?”

15.04.2022, 15:16
Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca pe stradă. ”Nu e normal?”
Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca pe stradă. ”Nu e normal?”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV, cu ce haine nu are ieși niciodată îmbrăcată pe stradă. ”Nu e normal?”, a spus prezentatoarea principalului jurnal de știri de la pro Tv la emisiunea respectivă.

Într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au vorbit despre ce fel de haine le place să poarte.

Cu această ocazie, prezentatoarea de știri a dezvăluit cu ce ținută nu ar ieși niciodată în public.

Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca pe stradă. ”Așa te îmbraci la sala de sport”

Alexia Eram a dezvăluit că mama sa îi spune mereu să poarte rochii și fuste: “Eu tot timpul sunt în trening sau în pantaloni și tot timpul mă ceartă”.

“Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa”, a adăugat Andreea Esca.

Ce spune Andreea Esca despre viața sa profesională

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta.

citește și...