Alex Velea, melodie cu dedicație pentru Iulia Albu. ”Am făcut ceva rău”

01.04.2022, 19:28
Alex Velea, melodie cu dedicație pentru Iulia Albu. ”Am făcut ceva rău”
Ce meserie are Alex Velea. ”Sper să nu profesez niciodată”

Alex Velea a vorbit despre conflictul cu Iulia Albu și jignirile aduse de stilistă, după ce în urmă cu câțiva ani a avut loc un scandal monstru. Criticul de modă l-a numit „cocalar”, la vremea respectivă.  ”Am jignit-o la un moment dat. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! ”, a spus Alex Velea.

Cântărețul a fost invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a mărturisit că i-a cerut iertare vedetei în urma cuvintelor dure pe care le-a folosit la adresa ei.
Mai mult, iubitul Antoniei a dezvăluit acum că avea pregătită și o melodie dură pentru Iulia Albu, însă a decis să nu o mai lanseze si să îngroape securea războiulu. Acesta a decis  să își ceară iertare, gândindu-se că nu ar fi potrivit ca fiica Iuliei să citească toate replicile nepotrivite făcute la adresa mamei ei.

”Am jignit-o la un moment dat. Îi făcusem și o piesă”

„M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, a spus Alex Velea.

Un război s-a iscat în urmă cu mai mulți ani, după ce criticul de modă a spus despre cântăreţ că poartă lanţ de manelist. Alex Velea i-a răspuns dur pe Instagram unde a postat şi o poză cu stilista.

Iulia Albu, atac la Alex Velea

Iulia l-a atacat şi ea pe Velea. “Nu ştiu dacă are trei clase (n.r. Alex Velea). Nici măcar româneşte nu ştie să vorbească. Puteam să trec peste faptul că a făcut mişto de mine cu găina, că m-a făcut zdreanţă, în fine.

Aia cu găina la cap e chiar amuzantă. N-am pus-o în cap pe Loulou (n.r. găina Iuliei Albu), dar e o idee. Probabil că în anturajul lui toate o s*g în batistă… Se pare că acest băiețel are probleme la mansardă. Alexandru Velea, sunt mai înaltă că ține, mai frumoasă şi am şi mai multă şcoală şi pe mine nu mă poate călca nimeni din greşeală în picioare… E foarte amuzant băieţelul asta. Băieţel, eşti în România, nu te mai crede în ghetou în State! Vorbește româneşte!”, a comentat Iulia Albu.

citește și...