Ce spune Alex Velea despre cearta cu Zanni. ”Până la urmă, așa este viața”

01.12.2021, 14:26
Ce spune Alex Velea despre cearta cu Zanni. ”Până la urmă, așa este viața”
Ce spune Alex Velea despre cearta cu Zanni. ” Până la urmă, așa este viața”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a rupt tăcerea despre relația sa cu Zannidache, câștigătorul ultimei ediții a concursului ”Survivor România”, după ce s-a spus că s-au certat. Artistul a ținut să lămurească lucrurile în acest sens. ”Până la urmă, așa este viața”, a declarat Alex Velea în mediul online.

Alex Velea este cel care l-a sprijinit pe Zanni la începutul carierei sale muzicale.

Recent, despre artist și protejatul lui s-a spus că s-ar fi certat. Alex Velea a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește relația sa cu Zanni.

Ce spune Alex Velea despre cearta cu Zanni. ”Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi”

Alex Velea a explicat că protejatul său, Zanni, a trecut printr-o perioadă mai dificilă, însă între ei nu a existat nicio ceartă.

”Salutare, tuturor. De curând au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea fac acest video, pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el, am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă, așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple, nu a fost deloc așa. Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o să o fac prea curând pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut exact așa cum am promis. Mai mult de atât, am reînceput treaba în studio, de la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă”, a spus Alex Velea, într-un clip pe TikTok, potrivit kanald.ro.

Ce ocupație a avut Zanni înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Puțină lume știe cu ce s-a ocupat Zanni înainte de a face muzică și de a colabora îndeaproape cu Alex Velea.  Zannidache a fost frizer într-un cămin de studenți, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc”, a mărturisit Zanni.

Acesta a povestit și cum a ajuns să îl cunoască pe Alex Velea. ”Am avut o seară în care trebuia să stau cu mine și, după multe gânduri, am decis să îi dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins că nu va răspunde, dar m-am înșelat, mi-a răspuns foarte repede. Mi-a propus să ne vedem. Totul s-a întâmplat cu repeziciune. Deși nu mai cochetasem cu muzica, în maximum o lună de când am ajuns la el la studio, am lansat prima piesă. Totul a evoluat foarte rapid, am mers în concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se aștepta să fie greu, nu făcusem muzică, dar a crezut în mine”, a explicat căștigătorul ”Survivor România”.

citește și...