Iulia Albu: ”Acest virus există și de multe ori ucide”

12.10.2021, 14:21
Iulia Albu: ”Acest virus există și de multe ori ucide”
Iulia Albu e categorică. ”Acest virus există și de multe ori ucide”

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a transmis în mediul online un mesaj în care vorbește despre pandemia de coronavirus și despre vaccinare. Declarația acesteia vine la o zi după ce fostul său soț, Mihai Albu, a dezvăluit că o fetiță care a participat la petrecerea fiicei lor, Mikaela, a fost depistată pozitiv cu coronavirus, la câteva zile după evenimentul respectiv.

Designerul de încălțăminte Mihai Albu, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit marți, 11 octombrie 2021, că una dintre fetițele care au fost invitate la petrecerea aniversară a fiicei sale și a Iuliei Albu, Mikaela, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 la câtevca zile de la eveniment.

După declarația lui Mihai albu, fosta sa soție, Iulia Albu a transmis un mesaj în mediul online legat de pandemie și de vaccinarea împotriva coronavirusului.

Iulia Albu: ”Pentru a doua oară in viața, nu am știut cum sa reactionez”

”Așa cum bine știți, zilele acestea au apărut anumite informații in presa.  Am așteptat o zi pentru a da o declarație si nu am făcut-o imediat pentru ca, pentru a doua oară in viața, nu am știut cum sa reactionez. Scriu aici aceste rânduri pentru ca mi se pare important ca anumite lucruri sa fie spuse. A crede sau nu in acest virus nu mai este o opțiune. Acest VIRUS EXISTA si, de multe ori, UCIDE. Constituțional si si din punctul meu de vedere, vaccinarea este o decizie care TREBUIE sa aparțină fiecărui individ.  Da, eu sunt vaccinată dar EU am luat aceasta decizie pentru mine, asta neînsemnând ca toată lumea trebuie sa o facă. Ar fi ideal sa fim toți vaccinați, insa, aceasta decizie trebuie SA FIE si SA RĂMÂNĂ, a noastră, a fiecăruia”, a precizat Iulia Albu în mesajul postat pe contul său de Facebook.

Aceasta a ținut să menționeze cât de imoprtante sunt măsurile de precauție pentru evitarea îmbolnăvirii cu COVD-19.  ”Vaccinul NU PROTEJEAZĂ TOTAL de îmbolnăvire. MASCA, mâinile si suprafețele dezinfectate, tind sa cred ca da.  Toți suntem frustrați de situația in care ne aflam.  Viața nu mai este așa cum o stiam si nimeni nu știe când ne vom întoarce la “normalitatea” dinainte de pandemie. Trebuie sa fim alături de cei care au nevoie de noi, acum mai mult ca niciodata.  Trebuie sa fim responsabili dar si conștienți ca viața este mai mult decât acest virus. Si va trebui sa învățam sa o trăim din nou, chiar dacă diferit. Aveți grija de voi si de ai voștri. La finalul zilei, familia este locul din care pornim si cel in care ne întoarcem. Luptați pentru familiile voastre. In fiecare zi, cu TOT ce aveți in voi. Pace”, a adăugat criticul de modă.

citește și...