Ce s-a întâmplat la petrecerea aniversară a fiicei lui Mihai Albu și a Iuliei Albu. ”La cinci zile după petrecere, una dintre fetițe a fost diagnosticată cu COVID”

11.10.2021, 11:44
Ce s-a întâmplat la petrecerea aniversară a fiicei lui Mihai Albu și a Iuliei Albu. ”La cinci zile după petrecere, una dintre fetițe a fost diagnosticată cu COVID”
Ce s-a întâmplat la petrecerea aniversară a fiicei lui Mihai Albu și a Iuliei Albu. ”La cinci zile după petrecere, una dintre fetițe a fost diagnosticată cu COVID”

Designerul de încălțăminte Mihai Albu, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit ce s-a întâmplat la petrecerea organizată la începutul acestei lun pentru Mikaela, fiica sa și a Iuliei Albu. la câteva zile de la petrecerea respectivă, una dintre fetițele care au fost prezente la aniversarea Mikaeleie, a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

În fata de 1 octombrie, fiica Iuliei și a lu Mihai Albu și-a aniversat ziua de naștere. Fetița a împlinit 12 ani, ocazie cu care Mihai Albu i-a organizat o petrecere în aer liber. La câteva zile de la petrecere, una dintre fetițele invitate la petrecerea Mikaelei a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Ce s-a întâmplat la petrecerea aniversară a fiicei lui Mihai Albu și a Iuliei Albu. ”Distinsa EX-cepțională încerca să acuze fie părinții fetiței că ar fi prezentat un test fals, fie că eu aș fi expus-o într-un mod iresponsabil pe Mika”

Pe contul său de socializare, Mihai Albu a explicat în amănunt ce s-a întâmplat la petrecerea Mikaelei și după aceea.  ”Vineri 1 octombrie a fost ziua Mikaelei, a implinit 12 ani. Sambata 2 octombrie i-am organizat o petrecere in aer liber la o terasa lipita de un loc de joaca, la care au fost invitati cativa colegi si prieteni de-ai ei, in total cincisprezece copii. Accesul la eveniment s-a facut doar pe baza test covid si doar in prezenta parintilor tuturor copiilor. Niciun copil nu prezenta vreun simptom si toate testele au fost negative. Aceasta petrecere a avut loc cu incuviintarea EX-traordinarei mame a Mikaelei cu conditia prezentarii testelor negative de catre toti parintii/copiii, parintii nu au avut acces la petrecere, ei doar predand copiii si luandu-i dupa”, a spus acesta.

”La cinci zile dupa petrecere una dintre fetite a fost diagnosticata cu covid. La aflarea acestei situatii toti copiii care au participat la petrecere au efectuat teste PCR (la sapte zile de la eveniment), toti avand rezultate negative, inclusiv Mika, deci rezulta ca acea fetita nu era infectata la data petrecerii, probabil infectandu-se ulterior, mai mult ca sigur de la scoala ei, ea nefiind colega cu Mika. Mentionez faptul ca fetita diagnosticata pe data de 6 octombrie cu covid a dormit noaptea de 2 spre 3 cu Mika in pat la mine acasa. Daca ar fi fost bolnava, cu siguranta i-ar fi transmis virusul Mikaelei si probabil si mie (eu am testul PCR oficial ca sunt negativ, Mika de asemenea).

In acest moment distinsa EX-ceptionala incearca sa acuze fie parintii fetitei ca ar fi prezentat un test fals, fie ca eu as fi expus-o intr-un mod iresponsabil pe Mika. De asemenea incerca sa lege faptul ca mama mea in varsta de 93 ani (locuieste cu mine) diagnosticata pe data de 8 octombrie cu covid ca s-ar fi imbolnavit de la acea fetita care a dormit cu Mika la noi. Aceste acuze sunt fabricate si nu au niciun suport de adevar, totul este pura speculatie si momentele infectarilor nu se pot nicicum lega intre ele. Au inceput deja sa apara in presa articole tendentioase in legatura cu acest subiect si ma astept la mult mai multe. Aceste precizari sunt menite sa clarifice situatia si sa descurajeze campania EX-perimentatei in a prolifera minciuni in media. ? Despre mama aflati ca este vaccinata si are o forma extrem de usoara de boala. Sanatate tuturor! ??????”, a completat designerul.

 

citește și...