Iulia Albu a taxat-o pe Loredana Groza. ”Soacra mea are ceva de genul”

10.10.2020, 09:38
Iulia Albu a taxat-o pe Loredana Groza. ”Soacra mea are ceva de genul”
Iulia Albu a taxat-o p Loredana Groza. ”Soacra mea are ceva de genul”

Cântăreața Loredana Groza a ajuns în vizorul fashion-editorului Iulia Albu. Artista a fost criticată pentru felul în care s-a pozat.

Loredana Groza este una dintyre vedetele din showbiz-ul autohton care nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy în mediul online. La emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV, Loredana Groza a ajuns în vizorul fashion-editorului Iulia Albu, care și-a spus foarte clar părerea după ce Lordana Groza a pozat în lenjerie intimă într-o poieniță.


Iulia Albu, despre Loredana Groza: ”Nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”

„Măi, soacra mea are ceva de genul… nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred.

Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu la Pro TV despre felul în care s-a afișat Loredana Groza în mediul online, potrivit okmagazine.ro.

Loredana Groza nu și-a făcut nicio operație estetică

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de pe scena artistică din țara noastră. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.Într-un intyerviu, arrtista mărturisea că nu a recurs la nicio operație estetică, deși mulți comentează pe seama acestui lucru.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a explicat vedeta.

 

citește și...