Iulia Albu a plecat în vacanță cu iubitul. Cum s-au fotografiat cei doi în aeroport

18.03.2021, 12:18
Iulia Albu a plecat în vacanță cu iubitul. Cum s-au fotografiat cei doi în aeroport
Iulia Albu a plecat în vacanță cu iubitul. Cum s-au fotografiat cei doi în aeroport

Iulia Albu s-a afișat alături de iubitul ei în aeroport. Este una dintre rarele ocazii în care acesta apare cu acesta.

Iulia Albu a plecat în vacanţă cu partenerul ei de viaţă. Pentru prima oară după mult timp, vedeta a ales să publice o imagine în care apare alături de acesta. Cei doi s-au fotografiat în aeroport.


Iulia Albu a fost deranjată că în aeroport nu sunt respectate măsurile de protecţie impuse de pandemia de coronavirus. “În aeroport nu toate lumea poartă mască. Unii nu poartă deloc, alţii peste gură, unii peste bărbie sau în mână. În difuzoare se aude o voce care avertizează că toate zonele aeroportului sunt supravegheate video şi te îndeamnă să „semnalezi” orice comportament suspect. Începe îmbarcarea de parcă s-ar da covrigi calzi. Noi aşteptăm aici cuminţi. Ne îmbarcăm ultimii. Oricum nu ne plăceau covrigii. Mă pregătesc psihic pentru zbor”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu, despre măritiș

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

citește și...