Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bănică. ” Nu este nimic mai de prost gust”

30.04.2021, 16:33
Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bănică. ” Nu este nimic mai de prost gust”
Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bănică. ” Nu este nimic mai de prost gust”

Fashion-editorul Iulia Albu a comentat cele mai recente apariții ale cântăreței Andreea Bănică.

În cadrul rubricii ”Marțea neagră”, pe care o are la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Iulia Albu a comentat și câteva imagini cu Andreea Bănică, din vacanța pe care aceasta o petrece în Kenya alături de fiica sa.


“Acolo este foarte nepoliticos să fii sumar îmbrăcată, să ai părul lăsat liber și este nepoliticos să pui mâna sau să fii atât de aproape de cineva. Se vede de fapt din atitudinea jenată a domnului lângă care a ales să se pozeze. Mi se pare jenant și textul… (…) Până și Madonna când a fost acolo a avut o ținută decentă”, a spus Iulia Albu. “Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi pe iarbă cu tocuri”, a completat fashion-editorul.

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea, cu care are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...