Iulia Albu a chemat poliția în toiul nopții. Ce a pățit criticul de modă

09.07.2022, 16:26

Iulia Albu a postat recent câteva imagini pe Instagram în care a anunțat că a alertat poliția în miez de noapte. Vedeta s-a confruntat cu probleme, care nu pot fi soluționat decât cu ajutorul forțelor de ordine. Criticul de modă și-a surprins fanii din mediul online cu un mesaj postat la miezul noptii. 

Iulia Albu este unul dintre cei mai controversați critici de modă din România. Este activă în mediul online în ultima perioadă, iar cea mai recentă postare i-a făcut pe fani să se îngrijoreze.

Iulia Albu și-a surprins urmăritorii din mediul online după ce a anunțat că a apelat la forțele de ordine. Zgomotul făcut de muncitorii de pe un șantier au deranjat-o cumplit pe vedetă, care a decis că Poliția să intervină

”Am chemat din nou Poliția”

„Seara bună, dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare?”, s-a întrebat criticul de modă, potrivit viva.ro.

Vedeta a fost nevoită să apeleze de multe ori la ajutorul Poliției din cauza zgomotului puternic de pe șantierul din apropierea casei sale.

”Este absolut incredibil”

”Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, declara vedeta în urmă cu ceva timp.

citește și...