VIDEO / Iulia Albu nu are liniște. ”Sun la poliție în fiecare noapte”

19.05.2020, 11:35
VIDEO / Iulia Albu nu are liniște. ”Sun la poliție în fiecare noapte”
VIDEO / Iulia Albu nu are liniște. ”Sun la poliție în fiecare noapte”

Fashion-editorul Iulia Albu a ajuns să nu se poată odihni noaptea din cauza faptului că în zona în care locuiește ea se află un șantier de construcții, unde se lucrează.

Iulia Albu locuiește într-un ansamblu rezidențial dintr-o zonă selectă a Bucureștiului, dar, cu toate acestea, din ce declară, nu are deloc parte de liniște.

Vedeta a mărturisit, pe contul său de pe o rețea de socializare, că are parte de gălăgie noapte de noapte, pentru că pe șantierul din apropierea casei sale se lucrează până noaptea târziu.

”E o gălăgie infernală”


Iulia Albu a mărturisit că a sunat la poliție în fiecare noapte din cauza zgomotului.

“Sun la Poliție în fiecare noapte, pentru că se lucrează până la trei dimineața și e o gălăgie infernală. Nu știu încă dacă s-a rezolvat ceva, probabil că Poliția îi verifică, nu știu”, a spus Iulia Albu, potrivit protv.ro.

 

View this post on Instagram

 

Am chemat politia. Este incredibil Asa ceva.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Deranjată că muncitorii nu poartă mască

Vedeta este deranjată și de faptul că muncitorii care lucrează pe șantierul din vecinătatea casei sale merg la magazinele din zonă fără să poarte mască de protecție.

“Mă deranjează foarte tare că muncitorii de pe acest șantier de lângă mine intră în magazinele complexului fără niciun fel de mască de protecție și asta îi expune pericolului pe toți cei care locuiesc aici”, a mai spus fashion-editorul.

“Mi se pare incredibil ce se întâmplă pe acest șantier. Eu cred că regulile pe timp pe pandemie nu sunt doar pentru corporatiști și infuenceri, ele sunt aceleași și pentru muncitori, și pentru bunica și pentru BOR și ar trebui respectate”, a adăugat vedeta.

E în scandal cu fostul soț

În ultima perioadă de timp, Iulia Albu a fost în scandal cu fostul ei partener de viață, designerul de pantofi Mihai Albu. Acesta a afirmat că Iulia Albu nu i-a dat voie să-și vadă fiica, Mikaela, pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei, spunându-i micuței că este bolnav.

citește și...