Iubitul Margheritei de la Clejani a rupt tăcerea despre accidentul de mașină! Ce spune despre consumul de droguri

29.05.2020, 13:14
Iubitul Margheritei de la Clejani a rupt tăcerea despre accidentul de mașină! Ce spune despre consumul de droguri
Iubitul Margheritei de la Clejani a rupt tăcerea despre accidentul de mașină

În urmă cu câteva zile, Margherita de la Clejani a produs un accident de mașină și s-a ales cu un dosar penal și cu permisul suspendat. Fiica Clejanilor conducea sub influența drogurilor, potrivit polițiștilor care au ajuns la fața locului.

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani nu era singură în mașină în momentul incidentului, ci alături de iubitul ei, Theodor. Despre tânăr se știe că a avut probleme cu drogurile.

În trecut, el a fost condamnat cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu. Cântărețul de trap era mare consumator de drogul denumit lean.

Iubitul Margheritei de la Clejani, dosar penal pentru droguri

Leanul este făcut din substanțe ce se pot găsi în orice farmacie, dar nu se eliberează fără rețetă.

La aproape o săptămână de la accidentul Margheritei, partenerul ei a reacționat și a făcut primele declarații în acest sens.

Artistul a declarat că Marga și el nu au consumat substanțe interzise înainte ca aceasta să producă accidentul rutier.

‘Am fost foarte deranjat de ce s-a spus in mass-media despre mine, dar si ce s-a spus despre Margherita. In acest moment nu doresc decat sa aduc la cunostinta ca acuzatiile de consum de droguri nu-si gasesc corespondent, in raport cu modul in care a fost descris in presa. Rezultatele ce vor iesi imi vor da dreptate’, a spus iubitul Margheritei de la Clejani intr-o emisiune de televiziune.

Ce a spus Theodor despre accidentul Margheritei

Mai mult de atât, Theodor a negat că ar avea dosar penal pentru consum de droguri. 

‘Este absolut fals. Substanta se procura de la farmacie, toata lumea o poate cumpara. Se da fara reteta, nu am nicio stampila. Am avut o reteta de la doctorul meu psihiatru, pentru ca am avut probleme cu somnul mai demult’, a mai declarat Theodor.

Apropiații Margheritei de la Clejani susțin că aceasta este de nerecunoscut după ce a început relația cu Theodor.

‘Margherita este, de ceva vreme, mai… ciudată. Adică nu ascultă de nimeni, nu o mai interesează nimic și este foarte agitată. Nu se mai concentrează deloc la lucrurile pe care le vorbești cu ea.

Oricum, iubitul ei o sună, o verifică mai tot timpul, îi spune să aibă grijă ce vorbește, era de multă vreme, cumva, suspectă și dependentă de el. Cumva, el o domină, lucru pe care nu l-am mai văzut în cazul Margheritei cu niciunul dintre iubiții ei’, a declarat un apropiat al Margheritei de la Clejani.

citește și...